Tehnologia DEZVOLTATĂ PENTRU NASA

PURIFICĂ AERUL În casa ta

Agenția Europeană de Mediu (EEE) afirmă că majoritatea populației petrece până la 90% din timp în spațiul interior3. Agenția de Protecție a Mediului din Statele Unite (EPA) subliniază faptul că nivelul de poluanți organici din aerul de interior rezidențial este de 2 până la 5 ori mai ridicat2 decât cel din aerul de afară, indiferent de locație, urbană sau rurală.

Poluanții invizibili ochiului uman

sunt inhalați constant de oameni. Persoanele cu alergii, persoanele cu astm bronșic, persoanele în vârstă, nou-născuții, copiii sau mamele însărcinate prezintă un risc ridicat de a dezvolta probleme de sănătate.

Airocide® elimină poluanții din aerul de interior, asigurând un aer pur, astfel aduce contribuții semnificative sănătății, cu precădere sistemului respirator, reușind să îmbunătățească considerabil calitatea vieții.

AIROCIDE

Este soluția pentru a elimina:

  1. Compușii organici volatili (COV) precum: formaldehidă, benzen, etilen glicol, amoniac, etc., care se găsesc în soluții de curățenie (detergenți, dezinfectanți, odorizante), mochetă, draperii, vopsele de mobilier sau în lacuri de parchet, din case și apartamente;
  2. Mătreața animalelor de companie care este o sursă substanțială de alergeni în aerul din interiorul rezidențial;
  3. Sporii de mucegai din interiorul rezidențial. (Cărțile și dosarele din biblioteci sau arhive prezintă un mediu propice de depozitare a particulelor de praf și a sporilor de mucegai.)