Sub egida ”Knowledge creates health” BIOGENA dorește să împărtășească …  sunt create după principiul substanței pure, fără aditivi (e.g. coloranți, conservanți sau materii auxiliare). Acestea sunt optimizate și produse cu mare atenție în Austria de către oameni cu devotament pentru oameni.

Webinarii

Webinariile Micronutrienți BIOGENA se desfășoară în limba română și pot fi accesate prin înrolarea gratuită urmând linkul de înrolare.

 

 

Înscrie-te
Cunoașterea creează sănătate

”Knowledge creates health” este una din misiunile companiei Biogena, misiune care ne-a inspirat și pe noi cu entuziasmul de a împărtăși soluții pentru sănătate prin webinarii informative, și prin susținerea consumului de micronutrienți Biogena. Micronutrienții au un rol important, dacă nu chiar unul decisiv în fiecare segment de sănătate. Cunoașterea importanței micronutrienților reprezintă o strategie integrativă, holistică, interdisciplinară de abordare a sănătății

Webinarii Micronutrienți biogena

Seria de webinarii Micronutrienți Biogena organizate de Overt Health, partener regional Biogena în România, are ca scop să descrie micronutrienții specifici temei alese (necesar, doze, tipuri de produse, beneficii, contraindicații, studii de caz din cazuistică sau din rapoartele de caz existente). Coordonator este Nutriționist-Dietetician Anca Ignat-Sâncrăian, certificată Micronutrient Coach de către Biogena Academy.

Înscrie-te