Noi, OVERT HEALTH

Suntem preocupați să putem performa până la adânci bătrâneți. De aceea oferim soluții creative la căutările acelor ambițioși doritori să-și descopere întregul potențial uman.

Soluțiile furnizate de Overt Health participă semnificativ la calitatea vieții, beneficiază de suport științific, iar utilizarea acestora nu produce efecte secundare negative asupra naturii sau a corpului uman.

BIOGENA

”Knowledge creates health” este una din valorile companiei Biogena, valoare care ne-a inspirat și pe noi cu entuziasmul de a împărtăși soluții pentru sănătate prin webinarii informative, și prin susținerea consumului de micronutrienți Biogena.

Suplimentele alimentare BIOGENA sunt create după Principiul Substanței Pure. Acestea pot fi achiziționate direct de pe site-ul Biogena.com (versiunea română)

Comandă Află mai multe

AIROCIDE

O persoană poate trăi 5 minute fără aer, 3 zile fără apă, 11 zile fără somn, 60 de zile fără mâncare. Calitatea aerului, primul element indispensabil vieții, pare a fi cel mai adesea ignorată.

Având în vedere faptul că petrecem 90% din timp în spații închise, importanța de a respira aer curat are un rol major în calitatea vieții. AIROCIDE, este o tehnologie de purificare a aerului de interior, dezvoltată pentru NASA, care aduce uriașe beneficii pentru sănătate.

Comandă Află mai multe

BRAIN PROFICIENCY

Este cunoscut faptul că efortul intelectual prelungit poate determina creșterea nivelului de stres oxidativ. Suplimentul alimentar BRAIN PROFICIENCY a fost creat de Nutriționist-Dietetician Anca Ignat-Sâncrăian din nevoia de a furniza pacienților ei o cantitate semnificativă de nutrienți necesari creierului în perioade de consum intelectual sau psiho-emotional ridicat.

BRAIN PROFICIENCY este o compoziție vegană, 100% naturală, care aduce importante beneficii de întreținere a vitalității și sănătății creierului

Comandă Află mai multe
Samina

SAMINA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Vestibulum eu fringilla enim. Praesent accumsan tortor id lorem scelerisque, in dapibus odio pretium. Donec fringilla mauris nunc, a porttitor magna elementum aliquet. Donec in cursus sem, non efficitur tortor. Aliquam erat volutpat. Nulla scelerisque iaculis finibus.

Comandă Află mai multe