Suplimentele alimentare BIOGENA sunt create după principiul substanței pure, fără aditivi (e.g. coloranți, conservanți sau materii auxiliare). Acestea sunt optimizate și produse cu mare atenție în Austria de către oameni cu devotament pentru oameni.

BIOGENA

Suplimentele alimentare BIOGENA pot fi achiziționate direct de pe site-ul Biogena.com (versiunea română). Beneficii oferite de Biogena:

  • transport rapid cu DHL oriunde in România,
  • beneficii
Cumpără Află mai multe
BIOGENA

Organizația Mondială a Sănătății definește malnutriția ca fiind ”dezechilibrul dintre aportul de nutrienți și energia care să asigure creșterea, performanța și funcțiile specifice ale organismului. Foamea calitativă (”Qualitative hunger”) afectează aproximativ 33 milioane de oameni din Europa care au un risc de malnutriție.

Cumpără
Cunoașterea creează sănătate

”Knowledge creates health” este una din misiunile companiei Biogena, misiune care ne-a inspirat și pe noi cu entuziasmul de a împărtăși soluții pentru sănătate prin webinarii informative, și prin susținerea consumului de micronutrienți Biogena. Micronutrienții au un rol important, dacă nu chiar unul decisiv în fiecare segment de sănătate. Cunoașterea importanței micronutrienților reprezintă o strategie integrativă, holistică, interdisciplinară de abordare a sănătății

SUPLIMENTE biogena

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Înscrie-te