Cu AIROCIDE,

                                 … nu este vorba doar de calitatea aerului de interior, ci în egală măsură, și despre calitatea vieții. AIROCIDE utilizează tehnologia de oxidare fotocatalitică dezvoltată pentru NASA, pentru a distruge mucegaiuri, bacterii, virusuri, compuși organici volatili (COV). AIROCIDE eradichează agenții patogeni din aerul de interior cu o eficiență de purificare de 99.999% fără producerea de ozon sau de alte efecte secundare dăunătoare. Nenumărate studii și teste realizate de universități de prestigiu, laboratoare independente și agenții guvernamentale dovedesc beneficiile și eficiența pe care AIROCIDE le prezintă în purificarea aerului de interior.

De ce AIROCIDE?

Nivelul de poluanți din aerul de interior este deseori de 2 până la 5 ori mai ridicat2 decât aerul de afară, iar în unele cazuri, acest nivel poate depăși de 100 de ori nivelul poluanților din exterior” – Agenția de Protecție a Mediului din SUA (EPA).

International Jurnal of Environmental Research and Public Health estima că populația urbană petrece aproximativ 90% din timp în medii închise1 (acasă, școli, serviciu, transport, săli de sport, etc). Înțelegem de ce calitatea aerului de interior (IAQ – Indoor Air Quality) are un impact major asupra calității vieții.

 

Cum purifică aerul AIROCIDE?

În interior, Airocide conține o suprafață catalitică impregnată cu TiO2, printr-o nanotehnologie patentată. La stimulul luminii UV, această suprafață formează radicali hidroxil permanent legați de suprafața catalitică. Ventilatorul încorporat conduce aerul viciat prin și peste aceste suprafețe, astfel încât orice moleculă organică, indiferent de diametrul și tipul ei, este oxidată instantaneu prin coliziunea cu radicalii hidroxil.

Ce beneficii aduce AIROCIDE?

Teste clinice în laboratoare independente arată că AIROCIDE are o eficiență de purificare a aerului de interior de 99.999% de la prima trecere a aerului prin camera de reacție, fără să producă ozon sau alte efecte secundare adverse. AIROCIDE ajută la îmbunătățirea calității somnului, este benefic mai ales pentru persoane cu sistem imunitar scăzut cauzat de astm sau alergii, pentru vârstnici, nou-născuți sau persoane în convalescență.

  • elimină alergeni și declanșatori de astm bronșic precum spori de mucegai, polen, mătreața animalelor, compuși organici volatili (COV),
  • elimină agenți patogeni: micotoxine, acarieni, virusuri (inclusiv H1N1, Influenza, SARS-CoV-2), bacterii (inclusiv MSRA, E.coli, Antrax).

Beneficiile Utilizării Rezidențiale

Poluanții invizibili ochiului uman sunt inhalați constant de oameni. Persoanele cu alergii, persoanele cu astm bronșic, persoanele în vârstă, nou-născuții, copiii sau mamele însărcinate prezintă un risc ridicat de a dezvolta probleme de sănătate.

Airocide asigură un aer pur, contribuind semnificativ la sănătăte, aducănd beneficii în special sistemului respirator.

 

 

 

Beneficiile Utilizării Industriale

AIROCIDE crește profitul afacerii prin:

  • creșterea duratei de păstrare a produselor agro-alimentare proaspete,
  • menținerea calității cărnii crude proaspete, pe un termen mai lung,
  • reducerea cantității de marfă stricată,
  • reducerea pierderilor de vin din evaporare, eliminând mucegaiul, în condiții optime de umiditate și temperatură,
  • creșterea duratei de prospețime a florilor tăiate.