NOI, OVERT HEALTH

Suntem preocupați să putem performa până la adânci bătrâneți.

De aceea, trăsăturile primordiale ale soluțiilor furnizate de Overt Health s.r.l., participă semnificativ la calitatea vieții, beneficiază de suport științific, iar utilizarea acestora nu produc efecte secundare negative asupra naturii sau a corpului uman.

CALITATEA AERULUI DE INTERIOR

Are o importanță majoră în sănătate.

”Nivelul de poluanți din aerul de interior este deseori de 2 până la 5 ori mai ridicat2 decât aerul de afară (cel exterior), iar în unele cazuri, acest nivel poate depăși de 100 de ori nivelul poluanților din exterior”, ne informează Agenția de Protecție a Mediului din Statele Unite (EPA). Airocide are o eficiență de purificare a aerului de interior de peste 99.99%

“International Jurnal of Environmental Research and Public Health” a estimat, în 2017, că populația urbană petrece aproximativ 90% din timp în medii închise1 (acasă, școli, serviciu, mijloace de transport, săli de sport, magazine, etc). Din cauza acestui fapt, Calitatea Aerului din Interior (IAQ – Indoor Air Quality) are un impact major asupra calității vieții.

Un argument solid

Ca adulți activi, ne dorim să avem o performanță ridicată în toate aspectele vieții noastre. Mulți dintre noi mâncăm mai atent și exersăm regulat. Există însă, un aspect al vieții pe care frecvent îl trecem cu vederea – importanța respirației aerului curat în mediile interioare unde petrecem majoritatea timpului.

Aerul de interior conține particule invizibile, pe cât de minuscule, pe atât de dăunătoare sănătății, mai ales sistemului respirator. Având în vedere contextul în care ne aflăm și mediul în care trăim, Overt Health s.r.l., a decis să aducă în România, în exclusivitate, AIROCIDE®, o tehnologie cu uriașe beneficii pentru sănătate.

NASA A AVUT O PROBLEMĂ

AIROCIDE a fost răspunsul

Hrănirea astronauților în misiuni îndelungate necesită cultivarea fructelor și legumelor proaspete în spațiu. Însă, aceste alimente emit un gaz dăunător numit etilenă, gaz care trebuie înlăturat în siguranță din mediul interior al navei spațiale. NASA a avut o problema cu etilena, care trebuia înlăturată în siguranță din mediul interior al navei spațiale. Tehnologia AIROCIDE a fost dezvoltată pentru eliminarea compușilor organici volatili (COV) din Stația Spațială Internațională și din naveta spațială Columbia, oferind astronauților calitatea aerului și siguranța alimentelor.

Eficiență de purificare a aerului

AIROCIDE utilizează procesul de oxidare fotocatalitică pentru 99.99% eficiență de purificare a aerului.

În interiorul camerei de reacție AIROCIDE conține o suprafață catalitică impregnată optim cu TiO2, printr-o nanotehnologie patentată. La stimulul luminii UV, această suprafață formează radicali hidroxil permanent legați de suprafața catalitică. Ventilatorul încorporat conduce aerul viciat prin și peste aceste suprafețe, astfel încât orice moleculă organică, indiferent de diametrul și tipul ei, este oxidată instantaneu prin coliziunea cu radicalii hidroxil. Airocide are o eficiență de purificare a aerului de interior de peste 99.99% la prima trecere prin camera de reacție.

Eficiența AIROCIDE nu este dependentă de dimensiunea particulei și nu se diminuează în timp, deoarece nu colectează particulele precum tehnologiile bazate pe filtre HEPA.

  • Este FDA Class II Medical Device,
  • Testat clinic în eradicarea agenților patogeni din aer,
  • Elimină virusuri (inclusiv H1N1, Influenza, SARS-CoV-2), bacterii (inclusiv MSRA, E.coli, Antrax), drojdii sau fungi, micotoxine,
  • Înlătura alergenii și triggeri de astm bronșic precum spori de mucegai, polen, mătreața animalelor, compuși organici volatili (COV),
  • Nu produce ozon sau alte efecte secundare adverse.