NOI, OVERT HEALTH,

Suntem preocupați să putem performa până la adânci bătrâneți.

De aceea, trăsăturile primordiale ale soluțiilor furnizate de Overt Health S.R.L., participă semnificativ la CALITATEA vieții, beneficiază de suport ȘTIINȚIFIC, iar producerea și utilizarea acestora nu produc efecte secundare negative asupra naturii sau a corpului uman.

CALITATEA AERULUI DE INTERIOR

O problemă majoră de sănătate

”Nivelul de poluanți din aerul de interior este deseori de 2 până la 5 ori mai ridicat2 decât aerul de afară (cel exterior), iar în unele cazuri, acest nivel poate depăși de 100 de ori nivelul poluanților din exterior”, ne informează Agenția de Protecție a Mediului din Statele Unite (EPA).

“International Jurnal of Environmental Research and Public Health” a estimat, în 2017, că populația urbană petrece aproximativ 90% din timp în medii închise1 (acasă, școli, serviciu, mijloace de transport, săli de sport, magazine, etc). Din cauza acestui fapt, Calitatea Aerului din Interior (IAQ – Indoor Air Quality) are un impact major asupra calității vieții.

Un argument solid

Ca adulți activi, ne dorim să avem o performanță ridicată în toate aspectele vieții noastre. Mulți dintre noi mâncăm mai atent și exersăm regulat. Există însă, un aspect al vieții pe care frecvent îl trecem cu vederea – importanța respirației aerului curat în mediile interioare unde petrecem majoritatea timpului . Aerul din interior conține particule invizibile, pe cât de minuscule, pe atât de dăunătoare sănătății, mai ales sistemului respirator.

Aerul din interior conține particule invizibile, pe cât de minuscule, pe atât de dăunătoare sănătății, mai ales sistemului respirator. Având în vedere contextul în care ne aflăm și mediul în care trăim, Overt Health S.R.L., a decis să aducă în România, în exclusivitate, AIROCIDE®, o tehnologie cu uriașe beneficii pentru sănătate.

NASA A AVUT O PROBLEMĂ,

AIROCIDE a fost răspunsul.

Hrănirea astronauților în misiuni îndelungate necesită cultivarea fructelor și legumelor proaspete în spațiu. Însă, aceste alimente emit un gaz dăunător numit etilenă, gaz care trebuie înlăturat în siguranță din mediul interior al navei spațiale. Tehnologia AIROCIDE a eliminat compușii organici volatili (COV) din Stația Spațială Internațională și din naveta spațială Columbia, oferind astronauților calitatea aerului și siguranța alimentelor.

Tehnologie unică de epurare a aerului

Tehnologia dezvoltată pentru NASA utilizează un proces eficient, fără filtru, numit oxidare fotocatalitică.

În interiorul sistemului AIROCIDE există o suprafață impregnată optim cu TiO2, printr-o nanotehnologie patentată. La stimulul luminii UV, această suprafață formează radicali hidroxil. Ventilatorul încorporat conduce aerul poluat prin și peste aceste suprafețe, astfel încât orice moleculă organică, indiferent de diametrul și tipul ei, este oxidată instantaneu prin coliziunea cu radicalii hidroxil.

Eficacitatea AIROCIDE a fost demonstrată clinic în eradicarea:

  • agenților patogeni din aer: virusuri (inclusiv H1N1), bacterii (inclusiv MSRA și Antrax), fungi, spori de mucegai,
  • compuși organici volatili (COV),
  • alergeni (mătreața animalelor, polen, etc.)

Această tehnologie nu folosește filtre sau plăci electrostatice și nu creează efecte secundare adverse.